Гендерний вимір освіти: як Україна може працювати з досвідом Швеції

Шановні колеги!

03 березня 2023 року з 13.00 до 15.00 Шведсько-український проєкт – «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International) спільно з Всеукраїнською Асоціацією ОТГ проведе вебінар на тему: «Гендерний вимір освіти: як Україна може працювати з досвідом Швеції».

Мета заходу – підвищення рівня знань освітян щодо засад та інструментів інтеграції гендерного підходу в освітній процес на місцевому рівні у відповідності з міжнародними та національними зобов’язаннями України у сфері гендерної рівності. У ході семінару учасники ознайомляться зі Стратегією впровадження гендерної рівності у сфері освіти до 2030 року та операційним планом заходів на 2022-2024 роки з її реалізації, досвідом інституціалізації гендерного підходу на рівні Міністерства освіти науки України, а також обміняються практиками інтеграції гендерних ініціатив освітянами територіальних громад України. Для участі у вебінарі «Гендерний вимір освіти в сучасній Україні» необхідно лише зареєструватися за наступним посиланням: https://forms.gle/VM9y9cFm5W1Lohah8 .

Лінк на зум зв’язок буде надіслано вам напередодні заходу, але не пізніше 09 години 03 березня 2023 року.

У разі запитань телефонуйте 0502881038 Юлія Савєльєва експерт шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *