Співпраця триває

22 лютого 2023 р. відбулася чергова зустріч учителів географії міста та наших колег з ЦПРПП м. Конотоп з питань використання сучасних сервісів в умовах дистанційного навчання «Візуальна комунікація та співпраця – важливі інструменти у навчанні»  Напередодні вчителі нашого міста ділилися досвідом з колегами щодо використання сервісу Classtime.

Зимовець О.О., консультант Конотопського центру, провела майстер-клас та ознайомила педагогів із сервісом Canva. Це унікальний інструмент для візуалізації інформації, який до того ж має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. А ще – це чудова можливість для створення нових інтерактивних матеріалів для будь-якого формату навчання. Сервіс Canva має безліч творчих шаблонів за навчальними предметами, які можна легко та швидко редагувати, надає доступ до сотень чудових макетів презентації та робочих аркушів на будь-яку тему.

Учителі географії мали можливість під керівництвом Олени Олексіївни зареєструватися та спробувати створити свій контент. Присутні отримали корисні знання та поради щодо вдосконалення власної кваліфікації.

Висловлюємо щиру подяку ЦПРПП м. Конотоп, особисто Зимовець О.О., за плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *