Учителів запрошують пройти курс про шкільне життя онлайн

osvita.ua

Українських учителів запрошують пройти безкоштовний фасилітований онлайн-курс «Шкільне життя онлайн: як вчити і вчитися із задоволенням» від програми «Демократична школа».

Курс допоможе українським педагогам організувати ефективний освітній процес, цікавий і для учнів, і для самих учителів.

Учасники курсу через практичні заняття у малих групах навчаться практично застосовувати цікаві й нескладні безкоштовні онлайнові сервіси, а також впроваджувати принципи та цінності НУШ при дистанційному навчанні.

Педагоги опрацюють питання, як навчати онлайн і робити це ефективно, як зробити онлайнові уроки цікавими для учнів, як застосовувати принципи та нововведення НУШ при дистанційному навчанні та як перетворити виклики, які приносить з собою новий навчальний рік, на зрозумілий, налагоджений та цікавий для всіх сторін процес.

Також програма курсу містить дієві поради щодо роботи з дітьми, що постраждали від війни, та практики психосоціальної підтримки дітей.

Навчання триватиме 7 тижнів, протягом яких учасники навчаться, як зробити онлайнове навчання цікавішим та ефективнішим.

Курс має змішаний формат і складається з 7 навчальних модулів для самостійного опрацювання та онлайн-зустрічей для спільної роботи і рефлексій.

Після успішного завершення курсу учасники отримають сертифікати про 30, 20 або 12 годин підвищення кваліфікації в залежності від кількості часу, приділеного навчанню (виконання завдань і присутність на онлайн-зустрічах).

Кількість місць на участь у курсі обмежена. Учасники, які будуть запрошені на курс, отримають повідомлення до 10 березня 2023 року.

Перша настановча зустріч відбудеться 15 та 18 березня. Технічні деталі будуть повідомлені учасникам додатково.

Прийом заявок триватиме до 8 березня 2023 року включно. В анкеті педагоги мають можливість обрати зручний день та час навчання.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *