Конкурс «Ми – Патріоти України!». Шкільний портал

Доброго дня, шановні колеги!

«Шкільний портал» пропонує навчальним закладам та учням долучитися до VІІ щорічного Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Ми – Патріоти України!» [1]

До участі запрошуються учні 1 – 11 класів. Конкурс включає в себе завдання різного рівня та об’єднує в собі питання з історії, географії, мови та літератури України.

Вартість участі для кожного учасника коштує 20 грн.

Мінімальна кількість учасників від навчального закладу – 6 учнів, максимальна – не обмежена.

Учасники отримають електронні сертифікати різних ступенів. Електронним сертифікатом також буде нагороджено учителя, який здійснюватиме функції куратора.

Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши за посиланням: http://testportalua.com/news/pochatok_reestraciji_na_vii_shhorichnij_vseukrajinskij_nacionalno_patriotichnij_konkurs_mi_patrioti_ukrajini_2023_roku/2023-02-14-147

Як і в попередні роки, завдання подаються завдяки комп’ютерній програмі, яку необхідно буде завантажити з сторінки сайту в конкурсний день. На даний час за посиланням http://testportalua.com/load/0-0-0-24-20 необхідно обов’язково спробувати демонстраційну програму. (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично. Програма невелика, тому завантажить швидко).

Заявку потрібно подати до кінця доби 10 березня.

Бланк заявки можна завантажити за посиланням: http://testportalua.com/load/0-0-0-22-20 (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично)

Увага! Якщо в період проведення конкурсу навчальні заклади будуть перебувати на дистанційному навчанні, дозволяється проводити конкурс дистанційно.

Прохаємо Вас посприяти в розповсюдженні інформації про конкурс серед навчальних закладів та педагогів. Зарані вдячні.

Якщо у Вас виникли питання – напишіть нам на електронну скриньку [email protected] З повагою, колектив «Шкільного порталу» Анонси:

1 .Додавайте матеріали та отримуйте сертифікати.

Щоб ознайомитись, перейдіть за посиланням: http://testportal.ucoz.com/news/dodavajte_materiali_ta_otrimujte_elektronni_sertifikati/2016-05-31-17

2. Календар обов’язкових заходів, які будуть нами проведені в 2022 році.

Щоб ознайомитись, перейдіть за посиланням: http://testportal.ucoz.com/news/kalendar_obov_39_jazkovikh_zakhodiv_jaki_budut_provedeni_v_2022_roci_opriljudnennja/2022-02-03-130 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *