Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед  учнів 3–4-х класів

24 грудня 2022 року у режимі онлайн проведено ІІ (міський) етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед  учнів 3–4-х класів закладів  освіти м.Миколаїв. Із 68 здобувачів освіти, що зареєструвалися на даний конкурс, участь взяли 42 учень. Причиною відсутності конкурсантів під час проведення конкурсу стало вимкнення світла в окремих регіонах, що унеможливило участь дітей у заході. Проте, конкурс проведено на достатньому рівні. Учасники продемонстрували добрі знання з фразеології, фонетики, словотвору та будови слова, виявили неабиякі здібності при виконанні творчого завдання.

До участі у підготовці та проведенні конкурсу було залучено консультантів ЦПРПП та вчителів закладів загальної середньої освіти міста.

Призові місця вибороли 20 учнів. Вітаємо переможців  ІІ (міського) етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед  учнів 3–4-х класів закладів загальної середньої освіти та зичимо успіхів у наступному, ІІІ (обласному), етапі конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *