Вебінар «Формувальне оцінювання в сучасній школі: переваги та виклики»

ВЕБІНАР ДЛЯ ОСВІТЯН

 

Тема: Формувальне оцінювання в сучасній школі: переваги та виклики
Дата: 15 грудня 2022 року
Час: 17:00
Місце проведення: YouTube
Вартість: 45 грн

Реєстрація на вебінар

ПРО ВЕБІНАР

15 грудня 2022 року, о 17:00 клуб територіальних громад «Знаю & Вмію» спільно з освітнім середовищем Inschool Hub проводить вебінар для освітян з важливої теми «Формувальне оцінювання в сучасній школі: переваги та виклики».     Спікер Сокол Ірина Кандидат педагогічних наук, вчитель інформатики, а також володарка премії Global Teachers Prize Ukraine 2022 «Найкращий вчитель-новатор країни»

НА ВЕБІНАРІ СЛУХАЧІ

* Інструменти формувального оцінювання.

* Як організувати інтерактивне оцінювання прогресу учнів, що дати змогу вчителю відповідним чином адаптувати освітній процес.

* Як формувальне оцінювання дозволяє відстежувати особистісний поступ дитини, хід опановування нею навчального матеріалу та вибудовувати індивідуальну освітню траєкторію особистості.

СЕРТИФІКАТ

Учасники вебінару мають змогу отримати сертифікат підвищення кваліфікації обсягом 4 години (вартість: для членів клубу – 80 грн, для інших учасників – 120 грн). При оплаті сертифіката доступ до вебінару безкоштовний! 350 для ОСВІТЯН Нагадуємо, для членів клубу, що придбали пакет “345 для ОСВІТЯН”, передбачається багато переваг: безкоштовне відвідування вебінарів для всіх вчителів освітнього закладу, сертифікати підвищення кваліфікації зі знижкою та участь в плануванні тем вебінарів.

Більше деталей за посиланням.

Детальніше про пакет

Сайт: vmiu.info

Facebook: znau.vmiu

Telegram: https://t.me/znayuvmiu 

+38 (050) 659-35-53 +38 (068) 659-35-53

Відділ технічної підтримки [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *