Партнерство та взаємодія

17 листопада 2022 р. вже вдруге відбулася  онлайн зустріч вчителів географії з нашими колегами з ЦПРПП м. Конотоп Мещишеною А.М., директором центру та консультантом Зимовець О.О., які поділилися досвідом використання ІКТ, онлайнових інструментів інтерактивної навчальної взаємодії  при дистанційному навчанні «Використання бібліотеки інтерактивних аркушів сервісу Liveworksheets». Під час воркшопів, проведених 02 та 17 листопада  відбувалося інтенсивне навчання в ході якого вчителі зареєструвалися, ознайомилися з можливостями даного сервісу, отримали нові знання та практичний досвід роботи з сервісом, завантаження інтерактивних  практичних робіт в Google клас та отримання зворотного зв’язку.

Результатом тісної  співпраці з колегами з Конотопу є створення консультантом Шиліною С.Л., вчителем Вольтман Є.А., при допомозі членів творчої групи: Слободян Т.Є., Корольовій О.А., Савенко Л.М., Горбатюк С.Д. інтерактивних практичних та перевірочних робіт з автоматичним оцінюванням, які розміщені на сервісі Liveworksheets і постійно поповнюються.  Вчителі географії міста вже активно їх використовують.

Навчання триває й буде продовжено.

Висловлюємо щиру подяку нашим колегам ЦПРПП м. Конотоп Мещишеній А.М. та Зимовець О.О. за таку вагому професійну допомогу й не тільки за змістовні заходи, а й за постійні індивідуальні консультації з питань методики використання сервісу Liveworksheets у наш складний час!

[envira-gallery id="13516"]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *