«Учитель року-2022».Вітаємо!!!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

Сьогодні найтепліші та найщиріші вітання вчителям біології, які достойно представили наш героїчний Миколаїв у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2022».

Шапошнік Вікторія, вчитель Миколаївської загальноосвітньої школи №57 ім. Т.Г.Шевченка та Велькова Вікторія, вчитель Миколаївської ЗОШ №52. Це наші переможці, креативні, талановиті молоді вчителі, які завдяки наполегливості, силі духу, харизмі довели усім, що їх досвід і система роботи заслуговують на увагу, тому і посіли відповідно I та III місця!

І місце Вікторії Шапошнік цілком закономірне, адже Вікторія Василівна надзвичайно сумлінна, наполегливо йде в ногу з часом, має високий рівень професійної майстерності, творчого потенціалу, психолого-педагогічної та фахової підготовки. Вона  – сучасний учитель, що стимулює, направляє процес самостійного пошуку інформації та спільної діяльності учнів, є наставником у  реалізації  індивідуального освітнього маршруту дитини. Власним прикладом прищеплює дітям високі моральні цінності, бажання самовдосконалюватися, займати активну громадянську позицію.

Нові стратегії та практики, пропущені крізь власний досвід,  дозволяють Вікторії Василівні по-новому підходити до навчання, приділяючи значну увагу науковій та пошуково-дослідницькій роботі.

Успіхів Вам, Вікторіє Василівно, та подальших життєвих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *