Міжнародна програма підвищення кваліфікації

Директору міського департаменту освіти і науки /

Керівнику міського /

районного управління освіти і науки

КЛОПОТАННЯ №18/26.09.2022

Просимо Вас, поширити серед керівних кадрів, методистів, вихователів, педагогічних і науково-педагогічних працівників у загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних, вищих, фахових передвищих та професійно-технічних навчальних закладах міста/району інформацію про VIII Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“на ЕКСПО-2020 у Дубаї, а також у Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні та разом з нашими спікерами відвідати понад 50 Павільйонів ЕКСПО-2020 в Дубаї. (Програма в додатку). Ви побуваєте в кращих павільйонах США, України, Франції, Ізраїлю, Великобританії, ОАЕ, Саудівської Аравії, Сінгапуру, Японії, Китаю, Індії, Австралії і Нової Зеландії, Брунею, Південної Кореї тощо та побачите найкращі технологічні, наукові, промислові, цифрові та освітні досягнення цих країн.

В Програмі беруть участь понад 100 Видатних Лідерів Сучасності, які підтримали Україну в боротьбі з російською військовою агресією. Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну Програму адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.
https://whfpdubai.com/uk/pro-proekt

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Елона Маска, Джеффа Безоса, Анджеліни Джолі, Джорджа Сороса, Рея Даліо, Бориса Джонсона, Джастіна Трюдо, Стівена Кінга, Джозефа Стігліца, Ларрі Пейджа, Майка Тайсона, Крістофера Нолана, Джорджа Мартіна, Дєна Брауна, Меріл Стріп, Тома Круза, Марго Роббі, Річарда Бренсона, Кеті Перрі мта багатьох інших.

Програма призначена для фізиків, математиків, IT -шників, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, мистецтвознавців, спортсменів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі. Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами. Форма участі : дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі). Реєстрація на Програму: з 26 вересня по 4 листопада 2022 року. Тривалість Програми: 3 листопада – 30 грудня 2022 року.Вручення Міжнародних Сертифікатів: 29-31 грудня 2022 року. Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників розрахована на 180 годин. За наслідками проходження програми буде виданий Міжнародний Сертифікат, оформлений відповідно до вимог українського законодавства, який засвідчує отримання Міжнародного освітнього гранту №EG /B /22/10/12 та проходження Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників в обсязі 180 годин або 6 кредитів ECTS (з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS) та отримані загальні, ключові та професійні компетентності, які вимагаються МОН України, а також присвоєння кваліфікацій Міжнародного Вчителя/ Викладача та Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО, що допоможе при визнанні кваліфікації та працевлаштуванні за кордоном.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми до 4 листопада 2022 року через офіційну електронну пошту Інституту: [email protected] Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків: 1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: [email protected] · Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).

· Дата Вашого народження

· Своє місто і область

· Місце роботи  та посаду

· Свій e-mail та свій мобільний телефон

2. В темі Вашого листа обов ’ язково вкажіть – Реєстрація на VIII Міжнародну програму! Координатор і офіційний представник IHBI в Україні, професор, доктор історичних наук Недужко Юрій Вікторович моб. (066)84-97-595, [email protected] Будь-ласка, проінформуйте про це Ваших колег, зокрема, які разом з Вами бажають розвиватися в професійному напрямку та своїми знаннями, набутим досвідом та зусиллями змінювати Оточуючий Світ та перетворювати Україну на могутню, багату та процвітаючу країну.

З щирою повагою та надією на плідну міжнародну співпрацю Генеральный директор Проф. Мухаммед Аль Барадей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *