Використання засобів ІКТ для інтерактивної когнітивної візуалізації навчального матеріалу

Шановні колеги!

– Участь безоплатна

– Сертифікат про підвищення кваліфікації 3 годин/0,1 ЄКТС – 200 грн.
 
 
Якщо Ви вже подали заявку на участь, Вам було надіслано на електронну пошту лист з підтвердженням участі у вебінарі (лист може потрапити у папку “Спам”)!

Актуальність вебінару. Останнім часом у всьому світі відбувається поступовий зсув від вербального компонента до візуального: зорові образи мають такий вплив, що люди стають все менш здатні до сприйняття друкованого тексту, не можуть зосередити свою увагу на ньому протягом тривалого періоду часу.

Сучасна педагогіка вимагає вибору оптимального співвідношення найкращих традицій чинної освітньої системи, інструментарію інформаційно-комунікаційних технологій, сучасних педагогічних інновацій та тенденцій. Тому актуальними є пошук і застосування більш нових та дієвих методів візуалізації навчального матеріалу.

Детальніше про вебінар: http://www.airo.com.ua/28205-2/

Подати заявку

Після повної оплати заходу Вам буде надіслано:

1. Сертифікат про підвищення кваліфікації (3 год).

2. Презентацію з матеріалами.

3. Відеозапис трансляції вебінару.

Документи ТОВ «Академія Інноваційного розвитку освіти» (сертифікати, свідоцтва тощо), як суб’єкта підвищення кваліфікації, зараховуються у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 “Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників”, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.  
Особливі умови замовлення записів вебінарів (2020, 2021, 2022):
✔️При замовленні 3-ох записів вебінарів, організаційний внесок становить 160 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 3-ох вебінарів коштуватиме 480 грн (-20 %)
✔️При замовленні 5-ти записів вебінарів, організаційний внесок становить 150 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 5-ти вебінарів коштуватиме  750 грн (-25 %)
✔️При замовленні 7-ми записів вебінарів, організаційний внесок становить 140 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 7-ми вебінарів коштуватиме  980 грн (-30 %)
✔️При замовленні 10-ти записів вебінарів, організаційний внесок становить 130 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 10-ти вебінарів (30 год, кредит ЄКТС – 1) коштуватиме  1300 грн (-35 %)
 
Після кожного тематичного вебінару учасник отримує електронний сертифікат. Після проходження десяти занять (вебінарів) за один календарний рік, що становить 30 год. кожний учасник отримує оригінальний сертифікат з мокрою печаткою Академії інноваційного розвитку освіти. 
Графік вебінарів: http://www.airo.com.ua/vebinary/
 
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 
З найкращими побажаннями, оргкомітет «АІРо»


З найкращими побажаннями, оргкомітет «АІРо»

 тел. (066) 202-77-17
http://www.airo.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *