Проведено робочу зустріч з заступниками директорів з виховної роботи закладів освіти міста

25.08.2022 року консультантами Центру професійного розвитку педагогічних працівників Селецькою Т. та Гоберлас Н. проведено робочу зустріч з заступниками директорів з виховної роботи закладів освіти міста.
Селецька Т. звернула увагу на такі питання як: психолого-педагогічна та емоційна підтримка дітей і дорослих, сучасне патріотичне виховання, адаптація учнів-ВПО. Надала рекомендації щодо проведення Першого уроку та планування виховної роботи в класі, закладі освіти. Висвітлила практичний аспект цих матеріалів та їх використання у діяльності педагогів.
Гоберлас Н. надала рекомендації з питань організації роботи закладу освіти у 2022-2023 навчальному році щодо протидії та запобігання булінгу, домашнього насильства, здійснення соціально-педагогічного супроводу дітей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах дітей, які мають статус ВПО, та потребують допомоги. Звернула увагу на те, що в умовах воєнного стану в країні перед закладами освіти постає завдання повсякденної психологічної допомоги, емоційної підтримки всіх учасників освітнього процесу, об’єднання зусиль педагогів, батьків та громадськості щодо захисту прав дітей, створення безпечних умов для навчання та виховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *