Учителів запрошують на курс упровадження НУШ

osvita.ua

В Україні розпочалось безкоштовне навчання вчителів базової школи, які будуть працювати за програмами Нової української школи.

Навчальний курс створено Громадською спілкою «Освіторія» за підтримки Міністерства освіти і науки та UNICEF Ukraine.

Авторами курсу є 25 провідних освітніх експертів, які нададуть учителям необхідні знання та навички викладання відповідно до реформи НУШ.

Основна цільова аудиторія курсу – учителі 5–6-х класів, які, починаючи з цього навчального року, працюватимуть за програмами НУШ. 

Протягом курсу педагоги розглянуть типові освітні програми та базові навчальні плани, дізнаються про вікові особливості когнітивних функцій мозку, здібностей та пізнавальних функцій дітей та опанують сучасні методи викладання предметів та оцінювання учнів.

Також курс можуть пройти інші вчителі й керівники шкіл, які прагнуть дізнатися більше про реформу освіти й нові підходи та інструменти в роботі зі школярами.

Курс передбачає два місяці навчання і складається з 25 обовʼязкових уроків, 11 уроків про освітні галузі на вибір учителя та 10 розʼяснювальних вебінарів.

Кожен урок складається з відео, конспекту та тестування.

Після проходження курсу з результатом 70% кожен педагог зможе отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 годин.

ДОЛУЧИТИСЬ ДО КУРСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *