Майже 1,3 тис. підручників та посібників можна завантажити в електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти – Міносвіти

interfax.com.ua

У Міністерстві освіти і науки заявляють, що електронна бібліотека на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» налічує 1 288 підручників та посібників.

«На сайті доступні електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу – з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб із особливими освітніми потребами. Завдяки QR-коду вчителі та учні можуть за лічені секунди знайти необхідні підручники», – йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

В електронній бібліотеці є двомовні словники, посібники серії «Шкільна бібліотека», навчально-методичні матеріали для педагогічних працівників.

Можна також знайти навчальну літературу для роботи з учнями, які мають особливі освітні потреби; підручники та посібники для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *