Презентаційний меседж «Я роблю так»

Презентаційний меседж «Я роблю так» одна із форм методичної роботи з учителями біології і хімії, яка надає можливість учителю заявити про себе, презентувати свій досвід, обговорити його з однодумцями.
12 лютого 2019 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №57 імені Тараса Григоровича Шевченка Миколаївської міської ради Миколаївської області вчителем біології Рибалко Тетяною Теодозіївною проведено відкритий урок в 7-му класі «Різноманітність ссавців. Першозвірі. Сумчасті. Плацентарні». Під час уроку учні ознайомилися з класифікацією та різноманітністю ссавців, особливостями їхньої будови та умов існування; з’ясували характерні ознаки першозвірів, сумчастих та плацентарних ссавців. Учні захищали власні міні-проекти, використовуючи Piktochart. Для інтерактивного тестування вчителем використано Kahoot. Домашнє завдання учні отримали в ClassRoom–Google-додатоку.
На захисті були присутні учителі школи і міста. Вони мали змогу познайомитись з перевагами використання різних інформаційних технологій під час вивчення нової теми, які роблять урок пізнавальним, емоційним, насиченим, а головне – діти відразу бачать свої результати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *