Пролонгований семінар “Практичний аспект впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти за освітніми галузями»

21.12.2012 в режимі онлайн ЦПРПП та  педагогами ЗОШ №57 імені Т.Г. Шевченка проведено для керівників закладів освіти та заступників директорів з навчально-виховної роботи пролонгований семінар “Практичний аспект впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти за освітніми галузями».

Директор ЦПРПП Ольга Володимирівна Тарасова окреслила завдання, які стоять перед педагогічними колективами при впровадженні Концепції «НУШ», над якими проблемами слід починати роботу вже сьогодні, аби першого вересня 2022 року успішно розпочати новий навчальний рік.

Захід проведений на високому професійному рівні, цікавий за змістом, і дуже корисний для адміністрації та вчителів, які працюватимуть  у 5-х класах Нової української школи у 2022/2023 н. р. Особливо цікавим виявився методичний діалог учителів-предметників, які проаналізували модельні програми  різних  освітніх галузей та розробили практичні рекомендації з реалізації даних програм  у базовій школі, запропонувавши найбільш дієві методи та педагогічні прийоми.

Організатори заходу поділилися з учасниками семінару своїми здобутками, презентаціями та закликали до дієвого конструктивного  діалогу в частині напрацювання матеріалів для вдалої реалізації НУШ.

Від імені учасників семінару висловлюю щиру вдячність ЦПРПП, директору Малахову А.А., педагогічному колективу ЗОШ №57 за корисну інформацію та цікавий досвід.

Заступник директора ЗОШ № 6 Мирослава Москаленко.

Адміністрація Першої української гімназії щиро дякує директору ЦПРПП Тарасовій О,В. за організацію і проведення семінарів, присвячених НУШ та впровадженню нового Держстандарту. Питання, висвітлені під час цих заходів, є актуальними і вимагають уваги освітянської спільноти. Представники МСЗОШ № 22, ЗОШ № 57 змістовно й професійно висвітлили особливості підготовки закладів, педагогічних працівників до роботи в НУШ, надали практичні рекомендації й поради, наголосили на проблемах, окреслили шляхи подолання труднощів, які можуть виникнути. Чекаємо наступних зустрічей.

З повагою адміністрація Першої української гімназії імені Миколи Аркаса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *