Навчально-психологічний тренінг «Прокрастинація в нашому житті: чи можна її перемогти»

17 грудня в онлайн-режимі проведено навчально-психологічний тренінг «Прокрастинація в нашому житті: чи можна її перемогти», під час якого було акцентовано увагу учасників на тому, що останнім часом виникає багато проблем (і через COVID-19  у тому числі), коли нам доводиться змінювати стиль життя. Напевно, більшість людей зіштовхуються з терміном «прокрастинація» і відчувають на собі тягар проблем, які постійно накопичуються і які ми «відкладаємо» на завтра, а не вирішуємо зразу.

Учасники заходу мали можливість не лише дізнатися про позитивні і негативні наслідки прокрастинації, причини її виникнення, з якими детально ознайомила заступник директора ЦПРПП Ганна Іллівна, а й визначити рівень вираження особистої прокрастинації у повсякденному житті та у прийнятті рішень (що є дуже важливим у роботі адміністрації).

Цікавими були вправи, які провела  науковий кореспондент Інституту психології ім. Г.С.Костюка Олена Сергіївна Дроботун. Учасники тренінгу вчилися долати ірраціональні  настанови та активізувати внутрішні ресурси, знаходили шляхи подолання прокрастинації.

Організаторами тренінгу надані дуже змістовні матеріали, корисні поради та презентації для використання в практичній діяльності адміністрації закладів освіти з учасниками освітнього процесу.

Матеріал корисний і цікавий саме для директорів та їх заступників.

Людмила Кривоногова, директор ЗОШ №32 імені Кривоносова С.С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *